Vacature verpleegkundig specialist

Zowel voor onze locatie in 's-Hertogenbosch als op onze locatie in Eindhoven zijn wij als aanvulling op ons multidisciplinaire team op zoek naar een verpleegkundig specialist met ervaring in de GGZ en affiniteit met het voorschrijven medicatie.

Wat ga je doen?

Behandelingen bij Innova GGZ vinden in de BGGZ maar voornamelijk in de SGGZ plaats. Je behandelt een cliëntenpopulatie die een grote verscheidenheid aan psychische problemen kent. Denk bijvoorbeeld aan autisme, angst- en stemmingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

In jouw benadering staat de classificatie of diagnose echter niet voorop, je kijkt graag over diagnoses heen: jouw vertrekpunt is de lijdenslast en beleving van de cliënt, evenals zijn drijfveren, krachten en kernwaarden. Je hebt oog voor veerkracht en potentie voor herstel, en schroomt niet om het netwerk rondom de cliënt te betrekken. In je werkwijze put je uit je uit diverse evidence based behandeltechnieken en investeer je veel in de behandelrelatie.

Jouw kennis en kunde komen het beste tot hun recht wanneer jij als professional optimale vrijheid ervaart om de behandeling - uiteraard binnen de geldende beroepskaders - zoveel mogelijk naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid in te kunnen richten. In goede samenspraak met jou en met optimale faciliteiten voor multidisciplinaire samenwerking krijg jij bij ons de kans om zoveel mogelijk maatwerk te leveren voor jouw cliënt.

Wie zoeken wij?

Innova GGZ is een jonge organisatie met een moderne visie op geestelijke gezondheidszorg. Laagdrempeligheid, betrokkenheid en openheid staan bij ons centraal, zowel voor onze cliënten als voor collega's onderling. Wij leveren vernieuwende zorg, zoveel mogelijk op maat.

Wij zijn dan ook op zoek naar een ondernemende collega die het leuk vindt om te zoeken naar creatieve initiatieven om de zorg optimaal te organiseren. We vinden zelfstandigheid van groot belang, maar we verwachten dat je ook hulp kunt vragen waar dat nodig is. Durf jij te pionieren, denk je graag mee en kun jij wel wat verantwoordelijkheid dragen? Dan hebben wij als flexibele organisatie zeker een diverse en uitdagende baan te bieden. 

Je kunt bij ons starten met 24 tot 36 uur per week in loondienst. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ met een salaris in schaal FWG 65. Natuurlijk zijn kennis en ervaring belangrijk, maar het gaat er vooral om wie je bent, wat je toe kan voegen en of je nog wil leren.

Enthousiast geworden? Verken onze website of neem contact met ons op via 040 - 20 97 560 als je nog vragen hebt. Je kunt ook meteen een motivatiebrief en CV sturen naar werkenbij@innova-ggz.nl