Medewerkers

Onderstaand vind je een overzicht van collega's per locatie, klik op de locatie om de medewerkers voor de betreffende locatie te bekijken.

Gerbrand van den Bosch
Gerbrand van den Bosch
Algemeen directeur

Gerbrand werkt sinds 2007 in de GGZ, heeft zijn opleiding tot psychiater bij Reinier van Arkel en het NIFP doorlopen en sindsdien een brede werkervaring opgedaan binnen de sociale en forensische psychiatrie bij diverse organisaties.

Gerbrand van den Bosch
Gerbrand van den Bosch
Algemeen directeur | Psychiater

Gerbrand werkt sinds 2007 in de GGZ, heeft zijn opleiding tot psychiater bij Reinier van Arkel en het NIFP doorlopen en sindsdien een brede werkervaring opgedaan binnen de sociale en forensische psychiatrie bij diverse organisaties.

Jacco Dijkslag
Jacco Dijkslag
Operationeel directeur

Jacco Dijkslag studeerde Bedrijfskundige Informatica en werkt sinds 2002 in de wereld van software-development, -implementatie en -consultancy.

Simone Louer
Simone Louer
Zorgmanager | Verpleegkundig specialist

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de GGZ, eerst als HBO-Verpleegkundige, vanaf 2001 als sociaal psychiatrisch verpleegkundige en sinds 2018 ben ik Verpleegkundig Specialist. In die jaren heb ik vooral gewerkt met cliënten met problemen in de emotieregulatie en problemen in intermenselijke relaties. Wat mij betreft gaat het niet alleen over de klachten maar ook de ontwikkeling en geschiedenis van iemand en belangrijke anderen in het hier en nu.

Lex Grisel
Lex Grisel
Facilitair manager | Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Lex heeft 25 jaar ervaring in de ambulante psychiatrie en de laatste 10 jaar als sociaal psychiatrisch verpleegkundige.

cleontine
Cleontine Landveld
GZ-psycholoog

Cleontine werkt sinds 2007 als psycholoog binnen de specialistische GGZ. Zij heeft ruime ervaring in diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en hun systeem. In 2013 is Cleontine afgestudeerd als gezondheidzorgpsycholoog. In januari 2022 start zij met de opleiding tot seksuoloog.

Lorraine van Heumen
Lorraine van Heumen
Zorgmanager

Na mijn studie HBO-Verpleegkundige heb ik ruime ervaring opgedaan op verschillende afdelingen en bij verschillende organisaties. Behalve dat ik erg begaan ben met de inhoud van mijn werk, merk ik ook dat ik heel blij kan worden van leidinggeven. En in mijn huidige functie geef ik leiding aan een prachtig team binnen een prachtige organisatie.

Lizzy van Lokven
Lizzy van Lokven
GGZ-agoog

Lizzy van Lokven heeft zo'n twaalf jaar ervaring in de ambulante en gespecialiseerde ggz. Ze zoekt graag samen met haar cliënt naar mogelijkheden om zo tevreden mogelijk door het leven te gaan. Ze gebruikt daarvoor inzichtgevende methodieken, zoals Brainblocks, de Yucel-methode en familieopstellingen. Ook vindt Lizzy het belangrijk om aandacht te hebben voor het systeem om de cliënt heen.

Lidy Baudoin
Lidy Baudoin
Zorg administratief medewerkster

Lidy heeft veel ervaring binnen de zorg en dienstverlening en is sinds een aantal jaar werkzaam als administratief medewerker in de geestelijke gezondheidszorg. Vanuit haar faciliterende rol draagt ze graag de warmte en visie van innova uit (via haar persoonlijke benadering). Met toewijding draagt ze zorg voor iedere vraag die haar tegemoet komt.
Naast de administratie heeft ze ook ervaring als wandelcoach en stresscounselor.

Hanneke van Lieshout
Hanneke van Lieshout
Psycholoog in op leiding tot GZ-psycholoog (PioG)

Hanneke werkt sinds 2009 binnen de ggz als psycholoog. De afgelopen 3,5 jaar heeft ze gewerkt bij het specialistisch centrum autisme en veel kennis over deze specifieke diagnose verkregen.

Jasper van Roon
Jasper van Roon
GZ-psycholoog

Sinds 2014 werk ik met veel plezier als psycholoog binnen de specialistische GGZ. In de tijd dat ik werkzaam ben heb ik ruime ervaring opgedaan in diagnostiek en behandeling van volwassen. Daarnaast heb ik mij langere tijd verdiept in ASS bij volwassenen. In 2021 ben ik afgestudeerd als gezondheidszorgpsycholoog.

Mieke Groen
Mieke Groen
Zorg administratief medewerkster

Mieke werkt al vele jaren als zorgadministratief medewerker en secretarieel ondersteuner. Bij Innova heeft ze een mooie plek in een mooie organisatie gevonden.
Naast haar werk als zorgadministratief medewerker werkt Mieke ook onder meer als stoelmasseur en 'bestudeert' ze van alles op het gebied van complementaire zorg.

miriam
Miriam Bertrums
GZ-psycholoog

Mijn ervaringen als verpleegkundige maakten mij lang geleden, nieuwsgierig naar de invloed van lichamelijk lijden op mentaal welzijn en vice versa. Die nieuwsgierigheid leidde tot een studie medische psychologie en vervolgens heb ik een aantal jaren als psycholoog gewerkt met mensen met psychische problemen bij somatisch lijden. Hierna heb ik de GZ-opleiding gevolgd en ben ik geswitcht naar de (S)GGZ alwaar ik in verschillende keukens heb mogen kijken en leren.

Sanne Verhoeven
Sanne Verhoeven
Psycholoog

Gefascineerd door de wereld van de zorg werkte ik op mijn 17e een zomer als schoonmaakhulp op een gesloten afdeling op Coudewater (GGz Oost-Brabant). Onder andere gedreven door deze ervaringen rondde ik in 2003 de opleiding Maatschappelijk Werk af en in 2007 ben ik als psycholoog afgestudeerd. Verbinding en gelijkwaardigheid staan voorop.

Viola van den Bogert
Viola van den Bogerd
Sociaal pedagogisch hulpverlener

Ik werk vanaf 2004 in de zorg, ik heb cliënten begeleid met verschillende diagnoses en achtergronden. Mijn missie, is dat iedereen vanuit zijn kracht kan leven, met zelfinzicht, zelfvertrouwen, innerlijke rust en balans.

maartje.vanooijen
Maartje van Ooijen
Psychiatrisch verpleegkundige

De afgelopen jaren heb ik me, na 17 jaar werken als psychiatrisch verpleegkundige bij een grote GGZ instelling, fulltime bezig gehouden met het moederschap. Verbinding, vertrouwen en je gezien weten zijn de kernwaarden van waaruit ik leef en werk.

chavelli.geerlings
Chavelli Geerlings
Psychiater

Goede hulpverlening begint voor mij bij onbevooroordeeld luisteren. Dit is de basis van een gezonde behandelrelatie. Door jouw (veer)kracht en motivatie aan te spreken, geef ik je graag regie over jouw behandeling. De keuzes op de weg naar jouw herstel maken we in overleg. Jij als hulpvrager en ik als hulpverlener zijn samen verantwoordelijk voor het resultaat van het herstelproces.

Martje Romonesco
Martje Romonesco
GZ-psycholoog

In haar werkwijze vindt Martje het vooral belangrijk om vanuit open en gelijkwaardig contact te kunnen onderzoeken in welke richting iemand zich wil ontwikkelen. Het gaat hierbij over de klachten, maar zeker ook over krachten, kwaliteiten en verbinding met anderen.

paul.pijnenborg
Paul Pijnenborg
Systeemtherapeut

Paul is opgeleid en sinds 2014 werkzaam als systeemtherapeut. Als systeemtherapeut heeft hij ervaring met forensische psychiatrie en psychotrauma. Cliënten weten vaak zelf wat er niet lekker loopt. Op sommige vlakken missen ze echter de tools om dat te veranderen. Daar ligt voor mij de uitdaging."

Karen van der Zwaan
Karen van der Zwaan
GGZ-agoog

Sinds 2003 ben ik werkzaam in de GGZ en de laatste jaren gericht op behandeling. Ik werk graag met visuele methodieken, zoals met Brainblocks of Een Taalerbij®. Ik verras me telkens weer hoeveel meer een beeld zegt, dan soms woorden kunnen uitdrukken.

Veerle Ockhuizen
Veerle Ockhuizen
Psychiater

Veerle Ockhuizen werkt sinds 2012 in de GGZ en heeft haar opleiding tot psychiater bij Reinier van Arkel en GGZ Breburg gedaan. Veerle pleit in haar werk dan ook voor een meer holistische en systemische benadering dan enkel klacht- en symptoomgericht.

Maud van Oorschot
Maud van Oorschot
Drama- en speltherapeut

Maud is vanaf 2008 werkzaam als drama en speltherapeut binnen haar eigen praktijk.

Berry Jurriëns
Berry Jurriëns
Psychomotorisch therapeut

Berry is vanaf 2017 werkzaam als psychomotorisch therapeut binnen zijn eigen praktijk.

Tommy Schoevaart
Tommy Schoevaart
Psycholoog

Voor mij staat gelijkwaardigheid binnen een behandeling voor op. Ik ben niet een expert die het allemaal beter weet, maar iemand die met interesse en een open houding samen met jou dingen onderzoekt. Soms kan het echter nodig zijn dat ik je (empatisch) confronteer met iets of je een duwtje in de rug zal geven. 

Marijke van Liempt
Marijke van Liempt
Psycholoog

In mijn werk als behandelaar kun je rekenen op mijn oprechte betrokkenheid en interesse. Vanuit gelijkwaardigheid zetten we mijn kennis over gedrag en jouw kennis over jezelf in, om samen te werken aan dat wat jij nastreeft. 

sofie.buist
Sofie Buist
Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PioG)

Als psycholoog vind ik het belangrijk om gericht te zijn op de gehele persoon, op de onderliggende kern van klachten, maar vooral ook op de passies en krachten van mensen. Door mijn master Medische Psychologie en mijn ervaringen als psycholoog de afgelopen 4 jaar, heb ik gemerkt hoe verbonden onze mentale en lichamelijke gezondheid kunnen zijn. Ik vind het dan ook belangrijk om hier aandacht aan te besteden.

Melissa Seilheimer
Melissa Seilheimer
Zorg administratief medewerkster

Melissa is begonnen als begeleider in de gehandicaptenzorg/ psychiatrie. Na een opleiding binnen de tandheelkunde is zij erachter gekomen dat de zorgadministratie haar goed past. In haar huidige functie kan zij haar kennis en ervaring combineren binnen een fijn team en organisatie.

vera-fonteyne
Vera Fonteyne
WO-stagiaire psychologie

Terwijl ik mijn stage doorloop, ben ik enthousiast om mijn academische kennis in een praktische setting toe te passen.

mehtap-ata
Mehtap Ata
Financieel administratief medewerkster

Sinds 2010 werk ik met plezier als zorgadministratie binnen de specialistische GGZ.
Ik heb een hoog energieniveau en werk graag samen met ambitieuze collega`s om een optimaal resultaat te bereiken.

Robbert Dijcks
Robbert Dijcks
Psycholoog

Iedereen wordt in het leven geconfronteerd met moeilijke momenten en gebeurtenissen. Wanneer deze momenten echter té zwaar, heftig, langdurig of overweldigend zijn, kan dit zich ontwikkelen tot klachten waar je op jezelf moeilijk vanaf komt. Het kan dan ontzettend fijn zijn om samen met iemand die jou oprecht probeert te begrijpen en de vaardigheden heeft om je te ondersteunen, te werken aan dat waar je tegenaan loopt.

Psycholoog
Silvia van Lith
Psycholoog

Samen onderzoeken waar jouw klachten uit voortkomen en vervolgens kijken welke behandeling daarbij het beste past voor jou dat vind ik belangrijk. Een goede relatie, waarbij jij je begrepen en op je gemak voelt, is een goede basis voor een succesvolle behandeling gericht op het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Ziska van Rosheuvel
Ziska Rosheuvel
Psycholoog

Sinds 2013 ben ik werkzaam als WO-psycholoog. Ik heb als behandelaar de visie dat iedereen een proces van groei en ontwikkeling nastreeft en dat in dat proces ook stagnaties of blokkades kunnen worden ervaren. Tijdens een behandeling bij mij leer je jezelf kennen, leer je eigen mogelijkheden benutten en om met je eigen kwetsbaarheden om te gaan

Famke Broeren
Famke Broeren
GZ-psycholoog

Sinds 2010 heb ik in verschillende settingen gewerkt, waaronder revalidatie en specialistische GGZ. Hier heb ik mij voornamelijk gericht op angst- en stemmingsstoornissen en SOLK, al dan niet in combinatie met persoonlijkheidsproblematiek. In mijn werk ben ik laagdrempelig in contact en staat een gezamenlijke visie op de problematiek en behandeling centraal.

Judith van Hees
Judith van Hees
GZ-psycholoog

Sinds 2013 ben ik afgestudeerd als psycholoog en werkzaam in de Specialistische GGz. In april 2020 rondde ik mijn opleiding af tot GZ psycholoog. Mijn fascinatie en ervaring gaat uit naar behandeling van angst- en stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en PTSS/traumagerelateerde klachten. In mijn behandelingen staan betrokkenheid, verbinding en functionele begrenzing centraal. Naast behandelingen voer ik ook geregeld diagnostiek uit naar o.a. PTSS, persoonlijkheid, NAH en ADHD.

Janic Geers
Janic Geers
GZ-Psycholoog

Als psycholoog wil ik graag op een onderzoekende en een gelijkwaardige manier proberen een samenwerking te vinden in observeren, voelen, denken, reflecteren en doen. Op zoek gaan naar de knelpunten, manieren om met de problematiek om te gaan en hierbij eventueel ook de omgeving betrekken. Hierin staat voor mij de oprechte mens- en hulpvraag gerichte zorg centraal.