Header 04

Werken bij

Innova GGZ is een jonge en groeiende organisatie en is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Momenteel hebben wij de onderstaande vacatures open staan. Daarnaast is een open sollicitatie ook altijd welkom! Je kan deze mailen naar: werkenbij@innova-ggz.nl.

Vacature GZ-psycholoog:

Als aanvulling voor ons multidisciplinaire team in Eindhoven zoeken wij een GZ-psycholoog. Volg de onderstaande link om de vacaturetekst te bekijken.
Vacature GZ-psycholoog

Vacature psychiater:

Zowel voor ons team in Eindhoven als in Den Bosch zoeken wij nog een psychiater. Volg de onderstaande link om de vacaturetekst te bekijken.
Vacature psychiater

Stage lopen bij Innova GGZ

Het verheugt ons enorm om de grote belangstelling te zien voor een stageplaats bij Innova GGZ. We ontvangen talloze aanvragen en willen jullie laten weten dat we, gezien de vele stageverzoeken, helaas niet in staat zijn om alle verzoeken persoonlijk te behandelen.

Via deze weg willen we jullie informeren over ons stageaanbod voor het jaar 2024-2025.

Helaas bieden we geen andere stages aan dan WO psychologie stage. Voor deze stage hebben we een goed gestructureerde procedure, waarbij de vacature in maart openbaar wordt gemaakt en begin april de sollicitatierondes plaatsvinden. Tot die tijd kunnen we geen stageverzoeken in behandeling nemen. We kijken echter uit naar jullie sollicitaties in maart, dus houdt onze website in de gaten.

Voor alle andere vragen met betrekking tot stages willen we jullie graag veel succes wensen bij het vinden van een geschikte stageplek. We waarderen jullie enthousiasme!