Wij zoeken een psychiater voor 24-32 uur.

Innova GGZ is een nog relatief jonge en groeiende organisatie waar cliënten terecht kunnen voor SGGZ. We werken vanuit de visie van positieve gezondheid en herstel, met een transdiagnostische benadering. Onze werkwijze is open, transparant, betrouwbaar en beschikbaar. De vraag van de cliënt is leidend, waarbij de (kwaliteit van de) behandelrelatie het ijkpunt vormt in de behandeling. En hoewel we alleen ambulante hulp verlenen, nemen we relatief hoog complexe casuïstiek in zorg, proberen we vooral in mogelijkheden te denken en werken we liever eerst consultatief samen dan dat we meteen verwijzen.

Momenteel hebben we twee multidisciplinaire teams (Den Bosch en Eindhoven), waarin meerdere psychiaters, GZ-psychologen, psychologen, (sociaal) psychiatrisch verpleegkundigen en casemanagers werkzaam zijn. We werken daarnaast actief samen met twee vaktherapeuten.

Wat ga je doen? 

Zowel voor ons team in Eindhoven als in Den Bosch zijn we op zoek naar een vaste collega psychiater (24 tot 32 uur). Als psychiater kun je bij Innova GGZ alle facetten van het vak uitoefenen. We vinden het belangrijk dat je naast de gebruikelijke werkzaamheden ook veel tijd en aandacht kunt besteden aan je specifieke interesses en ambitie. Denk daarbij aan bijvoorbeeld individuele psychotherapeutische behandeling of groepstherapie. Daarnaast is er ruime mogelijkheid om mee te ontwikkelen in ons zorgaanbod en/of het opzetten en verder professionaliseren van de netwerkzorg in de regio.

Wat kun je van ons verwachten?

Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO GGZ;
Ruime scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
Ruimte om jouw ambities te volgen en mee te groeien met de ontwikkelingen die Innova GGZ doormaakt;

En last but not least, een ontzettend leuke & warme organisatie cultuur!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld